Sita Patel

GRAPHIC DESIGNER

over mij

Hi there! I'm

sita patel

your graphic designer

Hey, wat leuk dat je mijn website bezoekt.

Mijn naam is Sita Patel en ik ben Grafisch vormgever. Inmiddels heb ik al voor diverse bedrijven een personal branding op maat ontworpen. Zij ervaren tegenwoordig meer eenheid en rust in de uitstraling van hun business. Zij zijn nu écht herkenbaar voor hun (potentiële) klanten. Je krijgt een design die past bij jou als persoon en bij je business.

Logo

Je logo is de basis van jouw huisstijl. Een logo zegt veel over wie jij bent en wat je doet. Als ondernemer investeer jij veel tijd en geld in de herkenbaarheid van je bedrijf, vergeet daarbij de eerste indruk niet! Een logo zorgt grotendeels voor die herkenbaarheid. Jouw doel is natuurlijk dat iedereen je logo zal herkennen en onthouden. Als jij een logo voor je bedrijf kiest, is het belangrijk dat deze goed bij je verhaal past. Een logo zegt vrijwel alles, het is een visuele uiting van wat je wilt overbrengen. Ik help je graag bij het ontwerpen van een uniek logo!

Green Check
Green Check
Green Check
Green Check
Green Check
Green Check

Twee concepten

Twee revisierondes

2 a 3 werkdagen levertijd

Ontvang je logo in .png .pdf formaat

Volledig gebruikersrechten

Brandboard

75.00 EUR

eenmalig

Visitekaartje

Het ontwerpen van een visitekaartje is cruciaal voor het creëren van een blijvende indruk. Een goed ontworpen kaartje is meer dan slechts contactinformatie; het is een verlengstuk van je merkidentiteit. Een doordacht ontwerp weerspiegelt professionaliteit en laat zien dat je aandacht besteedt aan details. Visitekaartjes zijn tastbare herinneringen aan ontmoetingen en vormen een directe link tussen jou en potentiële contacten. Maak vandaag nog een blijvende indruk – ontwerp jouw unieke visitekaartje en leg de basis voor succesvolle zakelijke connecties!

Green Check
Green Check
Green Check
Green Check
Green Check

Twee concepten

Twee revisierondes

2 a 3 werkdagen levertijd

Ontvang je visitekaartje in .png .pdf formaat

Volledig gebruikersrechten

100.00 EUR

eenmalig

Huisstijl

Een huisstijl weergeeft de identiteit van je business, je imago komt vervolgens voort uit die huisstijl. Een uitstraling laat iedereen zien wie jij bent, wat je doet en waar je in gelooft. Als je huisstijl niet past bij je verhaal, kun je anders overkomen voor de buitenwereld, misschien wel niet zoals je zou willen. Het is dus van groot belang dat je een huisstijl hebt die precies vertelt wie je bent en wat je doet, waar uiteindelijk een passend imago aan te hangen is.

Green Check
Green Check
Green Check
Green Check
Green Check
Green Check
Green Check
Green Check

Kennismakingsgesprek

Logo, visitekaartje, A4 flyer of brochure

Twee concepten

Twee revisierondes

3 a 4 werkdagen levertijd

Ontvang alle bestanden in .png .pdf formaat

Volledig gebruikersrechten

Brandboard

300.00 EUR

eenmalig

Social Media

Jouw unieke branding ook doorvoeren op je social media kanalen? Een consistente huisstijl draagt bij aan een professionele uitstraling, daarom is het van belang om een eenheid te creëren, ook op je socials. Deze eenheid zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen. Wanneer een bezoeker met jouw bedrijf in contact komt, wil je hem of haar graag een goede eerste indruk geven en dat kan met een goede branding, ik help je daar graag bij!


Green Check

Beheren van 2 social media kanalen (Facebook en Instagram)

12 posts per 4 weken

3 stories per week

Instagram Highlights covers

Hashtags die aansluiten op je doelgroep

Tussentijds telefonisch en via de Whatsapp bereikbaar

Minimale afname 3 maanden

Green Check
Green Check
Green Check

400.00 EUR

per 4 weken

Green Check
Green Check

vanaf prijs

Green Check

Ik help jou bij het creëren van een eenheid in jouw branding!

Sita heeft veel voor ons betekend, van het maken

van visite kaartjes, flyers, website, banners, prijslijsten eigenlijk alles wat je nodig hebt (in ons geval) om je zaak qua reclame materiaal te beginnen. Je hoeft haar maar te appen en ze regelt het super snel voor je. Het contact is erg prettig en de prijs is ook goed! Je bent een topper en er komen nog meerdere projectjes aan.

- own your beauty

Ik heb Sita bij toeval ontmoet en dat kwam precies op tijd! Ik wilde al een tijdje een logo wat meer over mij verteld. Sita en ik voelden elkaar heel goed aan en eigenlijk zaten we heel snel op één lijn met het ontwerp. Het is een prachtig logo geworden dat “spreekt”! Dank je wel voor je fijne en snelle samenwerking en het resultaat.

- kristal helder

Sita heeft ons heel erg geholpen met een Canva template. Hiermee kunnen we makkelijk aan de slag om professionele documenten te maken. Sita is heel betrokken, stipt, nauwkeurig, deskundig en ook niet onbelangrijk een ontzettend fijn persoon om mee samen te werken.

- hospitaalbroeders

Sita heeft ons mooie nieuwe mogelijkheden laten zien om onze uitstraling te verfrissen en te moderniseren. Hierdoor hebben we 1 huisstijl en lijn in onze materialen kunnen bewerkstelligen.

- groente fruit brigade

Sita is een uitermate professionele dame,die goed luistert naar de wensen van de klant.Ze is creatief,vriendelijk en snel.wij gaan zeker vaker gebruik maken van jou diensten. Dank je wel!

- coop aalderinkshoek

Sita is prettig in omgang. Kan als het nodig is ook snel wat regelen. (Als de klant eigenlijk te laat is met bestellen). Maar kan dan snel schakelen en is daarin super flexibel. Denkt goed met je mee voor een mooi eindresultaat! Ga zo door!

- balanced feet

Bekijk meer foto's op mijn Instagram account :

Instagram Outline Logo

get in touch

Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon even hallo zeggen? Als je op zoek bent naar een creatieve samenwerking, wil ik graag jouw ideeën en visie leren kennen. Samen kunnen we iets buitengewoons creëren! Aarzel niet om contact op te nemen en de eerste stap te zetten naar een bruisende samenwerking. Dus waar wacht je nog op? Laten we in contact komen en samen iets geweldigs creëren. Ik kijk ernaar uit om van je te horen!

info@sitapatel.nl

+31 6 44 555 610

COPYRIGHT 2023 Sita Patel