silk fabric with pearls - luxury background
Radiating Rays Ornament

Sparkle by sita

jewelry & accessories

Woman Wearing Gold Jewelry

Betaalbare Sieraden

voor elke Stijl

Ontdek betaalbare sieraden die niet alleen een fashion statement maken, maar ook dienen als een expressie van jouw unieke persoonlijkheid en identiteit. Ik geloof dat het dragen van sieraden niet alleen een manier is om er mooi uit te zien, maar ook een krachtig middel is om zelfvertrouwen te vergroten en individualiteit te tonen. Elke stuk is met zorg geselecteerd om jou te helpen je eigen stijl te omarmen en jezelf te laten stralen, zonder dat je daarvoor diep in de buidel hoeft te tasten. Ontdek vandaag nog mijn collectie en laat je persoonlijkheid schitteren!

Gold Jewelry on Podium

sparkle by sita

Mijn collectie is met ongekende passie en liefde samengesteld; elk juweel vertelt een verhaal. Laat je betoveren door de pracht van met de hand vervaardigde kunstwerken en draag met trots een vleugje liefde en authenticiteit. Of je nu zoekt naar een elegante armband voor een bijzondere gelegenheid of naar een kleurrijke ketting om je alledaagse look op te fleuren, in mijn collectie vind je absoluut iets dat bij jouw stijl past.

xoxo

Sita

Veelgestelde vragen

Van welk materiaal zijn de sieraden die jij verkoopt?

Ik werk hoofdzakelijk met roestvrij staal (stainless steel) of verguld materiaal, en de bedels zijn gemaakt van diverse materialen zoals beschreven bij het item.

Hoe kan ik roestvrijstalen sieraden onderhouden?

Om roestvrijstalen sieraden te onderhouden, reinig ze regelmatig met een mild sopje en een zachte doek. Vermijd agressieve chemicaliën en schurende materialen. Bewaar ze apart om krassen te voorkomen.

Hoe kan ik sieraden bestellen?

Stuur een bericht naar 0644555610 met de naam van het gewenste item en eventuele specifieke kenmerken zoals kleur of maat.

Wat zijn de geschatte verzendkosten voor mijn specifieke pakket binnen Nederland?

Over het algemeen liggen de standaardverzendkosten voor pakketten binnen Nederland tussen de € 4 en € 7 voor reguliere verzending. Track and trace verzendingen zijn iets duurder.

Kan ik mijn sieraden ook persoonlijk komen ophalen?

Ja, absoluut! Je kunt je sieraden persoonlijk komen ophalen. Neem gewoon contact met mij op om een ophaalafspraak te maken die voor jou uitkomt. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Zijn de prijzen op de website definitief?

Niet altijd. Ik bied soms kortingen aan die niet altijd direct zichtbaar zijn. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie over mogelijke kortingen.

Wat zijn enkele tips om de plating van sieraden (bedels) langer mooi te houden?

De duurzaamheid van de plating van de bedels kan verschillen van persoon tot persoon vanwege individuele factoren zoals de pH-waarde van de huid en externe invloeden zoals alcoholgebruik, medicatie en transpiratie. Om de plating zo lang mogelijk mooi te houden, is het belangrijk om de ketting niet te dragen tijdens activiteiten zoals douchen, sporten of slapen, en om contact met verzorgingsproducten zoals parfum te vermijden.

Kan ik een cadeaubon kopen?

Ja, dat kan zeker! Geef me het gewenste bedrag door, en ik zal je een bericht sturen met de details. Als je wilt, kan ik de cadeaubon ook voor je inpakken. Laat me weten of je hier interesse in hebt.

Woman Wearing Gold Jewelry

contact

info@sitapatel.nl

0031 (6) 44 555 610